cp värld

hej. just nu är jag verkliigen deppig. wille lämnade mig idag, varför?
jag får vell bara försöka att glömma allting? men det är inte lätt, för svårt för att bara glömma bort dom underbara minnen vi hade. jag ville verkligen inte de här. och en sån löjlig sak at bara dumpa någon sådär? fast jag tyckte det var fittigt att jag fick veta att du var otrogen oxå. någon andrrea@ eller vad hon heter. jag fick veta av henne att han hade sagt till henne att han gillade henne. du förstår nog inte hur sårad jag vart, du var verkligen allt. men that´s life.
tänkte faktist inte berätta så mycket till. vill bara glömma allting, glömma honom. </3
/m

godnatt

hej alla som älskar att shoppa!
jag gillar verkligen att shoppa! jag kanske inte gör det så ofta, men när jag väl gör det då vill jag ha massor!
 
kommentera gärna vad ni tycker om att shoppa :) / bästaste madde

ny blogg, bvf.blogg.se

hejhej
. nu har jag, linnea och alida skaffat en ny blogg. fast jag kommer att fortsätte skriva här ändå, men alida vet jag faktist inte, on skriver ändå aldrig? börjar bli lite små irriterad. varför skulle vi skaffa blogg då lixom?
menmen, jag kan ju inte tvinga henne? jag och alida har tagit massa nya och fina fotton oxå, jag ska försöka få alida att lägga upp dom på hennes data så snabbt som möjligt så att ni kan få se dom? ifall nni vill.

igår/inatt/idag
igår så var jag på borgen, det va kul, som vanligt när man är där. fast det blir nästan alltid bråk? varför? vad tror ni? några av dom 'r packade oc bara är aggresiva men vissa? ja, jag vet faktist inte. efter borgen så skulle jag linnea och alida hem till alida. vi ska sova där :) haha, vi skulle kolla skräckfilm. även fast det bara va jag som kollade. den va jääääääättte läskig, :o minns inte riktigt vad den hette? sen så skulle vi kolla på filmen INSTÄNGD igen, fast såklart så var det bara jag som kollade, dm andra somnade xD fast jag vågade inte se ensam så jag stängde av :$ sen somnade tillochmed jag.
dagen började med att jag vaknade av att alidas pappa kom ner och sjöng jätte högt,:o sen kom amanda och satte aténa på mitt huve? fast jag somnade om, sen så var det alida som försökte beatboxa? haha, en sak kan jag ju säga, hon lyckades inte så bra :D nu har jag vart på dans, askul! looove dance! nu ska jag försöka oppa in i duschen och sen äta, ska försöka skriva ett inlägg sen.
/ M A D D E


3:an!

hej!
jag anatar att nästan alla såg på 3? det gjorde iallafall jag. pixxan var ju med på lyxfällan.
ja, sånt kan hända? jag skulle tycka det var jätte pinsamt! skulle inte ni det? han verkade inte tycka att det var så pinsamt, men det var vell bra ändå?
just nu sitter jag och äter tacochips, jättegott! vem tycker inte det lixom? haha. har verkligen inte haft något att göra ikväll, som ni kanske märker är jag lite tråkig? och jag har absolut ingenting att skriva :[ jag har inte så många bilder på den här data heller, så jag kan inte lägga in några roliga bilder. men, men that´s life ;) men jag ska ha kul imorgon! först ska jag rida, sen ska jag.. vet inte (?!) men jag hittar säkert på något? jag ska träffa william :D längtar<3!!!!!
men nu ska ja kolla på ett bra program, puss madde

skokloster idag (?)

hej, madde här igen. inatt sov alida hos mig, igen :P vi gjode inte speciellt mycket. kom hem drack te och somnade på soffan. mamma fick väcka oss så vi fick gå och lägga oss i min sköööna säng :)
men så tar alida såklart plats över hela sängen igen -.- hon är ganska jobbig att sova me, hahah! och sen så ville hon gå ut även fast att inte göra nånting? hade en huvudvärk så jag orkade värkligenn inte nånting. fast jag fixade mig ändå och följde med henne. vi skulle möta damian, joanna och caroline vid vivo. och sen kom lollo :) juste, jag skulle få rida joannas häat imorgon eftersom joanna ska bort, så jag följde med henne och kollade lite o så i stallet :) hon har verkligen drömhästen! och idag är det en speciell dag oxå :) idag är det 1 månad för mig och min william :))))

sen när jag skulle hem till skokloster igen så hade jag jätte tråk, ingen satt typ på bussen ;o satt typ och lysnade på musik och smsade med nästan alla :s men jag har äntligen kommit hem nu, ska nog äta snart. är jätte hungrig.
jag tycker det är lite konstigt en sak oxå, att jag och alida har den här bloggen tillsammans. men ser ni något inlägg från henne?.. det gör inte jag, jag måste tjata lite på henne, för ni vill vell att hon ska skriva oxå? de vill iallafall ja. :)
en nu ska jag gå. puss / madeleine
gammal bild!

dagen idag

halloj alla rumpor därute (a) vad har hänt er idag? själv så har jag inte gjort så speciellt mycket. var nästan en halvtimme sen idag i skolan, gjorde inte så mycket. efter skolan så skulle jag och alida o rida. fick typ skjuss av hasse (en gammal lärare) till bussen, även fast det inte var långt, men ändå, haha!
a iallafall på bussen så satt alida och väntade på mig, det tog typ en halvtimme på bussen.. det gck rätt fort eftersom alida var där och gjorde mig sällskap. när vi väl va i stallet så bytte vi om och red, vi red på på min häst dixie, först red vi in i skogen och sen hem till linnea. haha linnea hatar hästar, med STORA bokstäver. haha! så vi gick typ bara förbi och sa hej, klockan var rätt mycket så vi var tvunga att rida tillbaka. vi tog skogen hem igen oxå, hihi (a)

äntligen hemma -.- har precis ätit och ska nog duscha snart. gud så skönt :) har inte så mycket mer att skriva. men kommentera gärna. pusshej. / madde

förlåt för dålig uppdatering

halloj. förlåt för att vi har vart dåliga med att uppdatera. har inte haft så mycket tid nu i helgen. jag har vart med linnea och alida nästan hela helgen. vi har haft jätte kul (a) jag orkar inte skriva hela helgen eftersom då skulle det blivit sjukt mycket att skriva. så jag skriver bara lite om idag om det är okej?


imorse vaknade jag jättetrött som vanligt -.- men jag vell tvungen att gå upp? gick upp och åt frukost, mackor med juice. sen när jag skulle sminka mig fick jag en chock, mitt hår var smuttsigt, hur var det möjligt? jag badade precis innan jag la mig. aja fick gå i uppsatt idag. men det syndes inte som tur va -.- sen var klockan 5 i 8 så jag var tvungen att nästan små springa till skolan. vi hade syslöjd, typiskt? rinda som hatar oss typ, men jag gillar inte henne heller så det gör inte så mycket. jag ska göra ett örngott, förhoppningsvis blir det fint, eller a ifall jag orkar sätta på allting som ska vara på -.- haha! efter skolan så skulle jag vara med alida, jag skulle hjälpa henne att plugga på några frågor. det gick rätt snabbt så vi gick ut en snabbis och träffade dampe :) GUD, vad skönt! mamma är inte hemma inatt så vi slipper henne för en dag, jag tror det räcker iallafall. hon är rolig, haha (aa) alida gick hem vid 8 tror jag? ;S så jag malin och mikaela har suttit hemma och kollat lite på tv, och duschade nyss. ska straxt sova tror jag. jag lovar att skriva något imorn.
godnatt, madde

roligaste kvällen

åååååh, nu vart jag sur, hade typ skrivit aas mycket så ba försvinner de? :s men jag kan skriva lite ändå, för eran skull ;) fört i morse så var jag hos tandläkaren. sen så åkte jag hem o sov o duscha å lite så. sen kom alida med sina 2 kompisar o jag åt lite frukost å så. sen var jag tvungen att gå till skolan -.- fast då var klockan typ 12 satt, haha! :) men då var alida tvungen att gå o jag gick in i skolan o var lite med alla andra tråkiga. sen så gick jag o alida hem till mig och gjorde läxa -.- har typ as mycket till imorn aso! :o as jobbigt. men sen så gick jag linnea o alida ut typ föörst och köpte godis sen så gick vi till västerängen ocg knäppte kort (a) fast då var alida typ tvungen att gå så jag o linnea knäppte typ 50 bilder till haha!!! vi hade as kul, men sen så gick vi in till borgen och värmde oss, det va ju så kallt. men så hämtade linneas låtsas pappa oss och skjussade hem mig och linnea skulle få låna min plattång så hon hämtade den oxå. o nu har jag typ ätit o ska göra lite mer läxa så har inte tid att skriva mer nu. men kommentera gärna våra bilder :]
 H E J D Å / M A D D E
          
och massa massa MASSA fler fina bilder (a)<3

pic's

kan bjuda på lite bilder.
   
haha, orkar inte mer -.-

kvällen

helllllllllllllu :D när alida kom sen på fagen så fixade vi oss lite och fuckade oss, HAHA! sen så gick vi ut och träffade massa folk och roade oss, inte specellt kul men det duger. bålsta människor you know ? ;) sen så träffade vi jonthe och viktor, dom va iallafall lite rologa (a) fast jag skulle typ hem vid 8 så jag kunde inte stanna så länge, men det va kul så länge det varade, haha. ååååååhhhh o sen när jag höll på att cykla hem, tror du inte att min kedja hoppar då eller? jo, de gjorde den -.- så jag satt och försökte pilla lite med den så att jag vart aldelles kålsvart om mina fingrar. fast sen fick jag gå hem, och mikaela dampa lite på mig eftersom det va hennes cykel xD haha. när jag kom hem så satt min familj oct åt lite godis, och jag som va jäääätte sugen på det :D så mummsade i mig lite godis och satt och prata med alida i telefonen. och hon hade ju gjort illa sin fot ;o hon hade typ sparkat ien stubbe så hon hade jätte ont :( jag tycker synd om henne. längtar till imorn oxå, först så tror jag att min pojkvän kommer och hälsar på min skola, sen så måste jag hem o plugga -.- fast det blir nog skojj, alida ska hjälpa mig (a) har fått en spec matte bok eftersom jag inte är så duktig på matte så behöver jag en lite enklare än alla andra :s sen ska jag på roliga dans :) har inte så mycket mer att skriva, så jag kanske tittar in lite senare eller imorn :) om ni vill? ;)
hejdå / M A D D E


emma

sötaste bilden på emma, och jag tog den (a)


idag är en ny dag

halloj. idag har jag inte gjort något specellt, har vart i tråkiga skolan -.-  kom nyss hem. vi slutade klockan 10 över 3 så nu sitter jag här och dricker oboy (a).  snart tror jag att alida kommer oxå. har inte gjort så mkt idag så jag har ingenting att skriva. skriver kanske något sen. pusshej.
  

 


skola

tjululu. imorse när min pappa ringde och väckte mig så varjag jtte trött -.- höll på att somna om. men jag visste att om ja inte gick upp så skulle jag få jätte brottom till bussen. fast det hade jag ändå, hann inte riktigt sminka mig klart. hade ett par vanliga gul&blå jeans idag sen ett långt svart linne från gina och en svart munkis från intersport, vanliga kläder :) efter skolan skulle jag egentligen vart med daniella och mickan men dom kom inte? :S så jag va med alida och linnea istället. det var jätte kallt idag så jag frös typ ballen av mig :o men haha sen gick vi till alida som tur va. klockan halv 7 var jag tvungen att åka hem igen och äta. och nu är jag jätte trött och vet inte riktigt vad jag ska göra -.- juste, jag skulle träffa wille oxå men tydligen inte det heller.. måste seriöst sova snart, äve fast klockan bara är 8. jag kanske skriver lite innan sovdags. cya / m

william<3

william, jag älskar verkligen dig mest! och när det där hände så vart det som en chock. det var ju lixom du o jag föralltid. men det vart vi igen som tur var. jag kan veklugen inte leva utan dig. jag gör va som helst för at det ska vara vi livet ut älskling. du behöver inte tveka på att jag ska lämna dig! ett liv utan dig, älskling jag kan inte ens tänka tanken. nä du kom in i mitt liv älskling så vart allt mycket bättre. vill bara veta att jag älskar dig mest, allra mest! du kommer alltid att betyda mest för mig. jag hoppas att du aldrig lämnar mig, jag vill att det ska vara vi livet ut. den 25 september är ett datu jag aldrig glömmer. jag kan inte beskriva känslorna för dig med ord. du betyder mer än allt annat. du är den jag verkligen älskat. lova mig en sak? lämna mig aldrig.<3

today<3

hej. idag när jag åkt till bålsta så mötte jag först alida och sen åkte vi till dansen och mötte linnea där. vi väntade typ i 19 minuter kanske sen gick vi in för då började det. precis då kom malin. först så gjorde vi typ lite fys o sen dansade vi, det va aaaas kul (a) haha lärt mig en ny dans idag då :) det slutade kl 4 och då cyklade jag och alida hem till mig och mötte pappa där. så jag följde med han hem och åt pizza. sen så skulle vi åka till något kina ställe och möta hennes pappa där (a)  det tog ca en timme att åka dit så det tog en timme hem oxå. så jag kom nyss hem. nu sitter jag och kollar på punk'd. måste gå nu. / m

godmorgon

godmorgon alla glada. nu har jag precis vaknat. ska äta lite frukost och fixa mig. sen ska jag till bålsta och vara med alida och linnea :) haha, vi ska på dans vid brandstationen. efter dansen så ska pappa hämta mg och jag vet inte vad jag ska göra :S jag är jätte sugen på godis, jag åt inget igår så jag tror jag köper lite godis sen.
och imorgon är det skola -.- jag vill ju inte till skolan, jag ska nog låtsas vara sjuk (a) men jag måse nog gå ändå även fast jag inte vill. men nu har jag ingenting att skriva. så jag kanske slänger in ett litet inlägg sen. puss / madde

haha, fett kul vi hade dom tiderna. miss!<3

dans today ..

hejsan bloggen , vakna runt 10 , låg  1 timma typ sen hoppa jag upp ur sängen och satt mig vid datan , just nu sitter jag och väntar till kl ska slå halv 2 då ska jag fixa mig , och sen typ ska jag möta madde malin och linnea vid gransäteroch så ska vi gå och dansa , street dance. men jag kan ju alltid skriva mer sen om alla vill ;) ?

juste nån som har sätt filmen instäng ?:O fett läskig !!

// Alida <3

test

Vad heter du? madde
vad heter du i andranamn? maria
vad heter du i efternamn? dahlstedt
vilken färg har du på ögonen? Blå
vilken färg har du i håret? blond (a)
har du färgat håret någongång, isånnafall, vilken färg är din orginal? Blond
hur lång är du? 160, tror jag
vilken skostorlek har du? 36-37
går du på någon sport? dans
är du morgontrött? alltid
är du datanörd? siiter vid datan men jag vet inte :s
hur mycket är klockan precis nu? 00.06
vad har du ätit idag? frukost, middag och en macka till :)
hur många gånger borstar du tänderna om dagen? Två gånger
vem pratade du i telefon sist med? alida bvän<3
har du hostat idag? ja
har du nyst idag? aaaa
vad har du för kläder på dig nu? sss, bh, trosor, ett linne :)
vad har du för frisyr? bulle (a)
vem badade du sist med? mig själv ;/
vem sa du nått till sist? alida
vad sa du till hon/han ? pusshej
när gick du på toa sist? nyss xd
varför gör du dethär testet? lite kul
vad heter din rubrik? har inte bestämt än men ja tror den får heta ''test''
senaste film? ''instängd''
bästa låten?  vetinte
saknar du någon? ah
senaste smset du skickade? för typ 3 min sen.
vem skickade du det till? wille
vilka är hemma hos dig just nu? malin, pappa, louise, mikaela, benny, rasmus, danial och jag
vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu ? bara blogg (a)
när sa du senast till någon att du älskar den? idag
vilken färg har din mobil? svart
cola eller pepsi? Cola
sjunger du i dushen? ja :$
är du tsm med någon? ah
om inte, någon på G?
senaste kramen? Idag,
har du någon piercing? nej,
tittar du på tv just nu? ah
msn? ah, [email protected]
pa? maadde@
mobilnummer? 0737251703

godnatt

hej. sitter och gör ingenting har jätte tråkigt -.- vad gör alla andra en lördagskväll då man måste vara hemma? jag vill ju vara ute med mina kompisar? förstår inte föräldrar ngt lr :S åhh! men jag får vell vara nöjd eftersom jag fick sova borta igår. men nu ska jag passa på och se på tv. ha det bra. godnatt / madde


natten hos alida

hellu.  imorse när jag vaknade så satt alida och linnea redan och pratade. vet inte riktigt vad klockan var då men jag var trött. ja somnade efter nästan 10 min när vi skulle se på ''instängd'', haha! när vi hade vaknat gick vi upp och åt frukost och sen fixade vi oss. vi skulle till centrum sen mn först följde vi med malin till tåget för hon skulle till kungsängen och träffa jonas. nere vid centrum så träffade vi först mikaela, caroline och några andra. så vi va lite med dom o sen gick vi in te centrum :) fast vi hade inte så mycket att göra så vi satt mest där. men klockan typ 20 i 5 så gick ja alida linea mickan och robert till bussen, för att jag och  mikaela skulle hem ochh alida, linnea och robert skulle till sibylla och äta. nu sitter jag hemma och ska snart äta. är inte så hungrig men få vell äta lite ändå. men jag kanske skriver ett litet inlägg ikväll om jag orkar. ;)
puss madde

godnatt

nu ska vi sova, godnatt. cya / Alida, madde, linnea och malin

alida

halloj! dagem började med att jag gick till skolan. pratade mest med madde under dagen haha! sen så kom hon till min skola och hon väntade på att jag ska sluta. sen så träffade vi lite folk. sen gick jag madde och linnea hem till mig och åt och fixade lite. efter det åkte vi till borgen och efter kanske 1 timme så kom malin. då var vi med allt roligt folk. fett kul :) vid klockan kvart i tio började vi gå därifrån och det va verkligen jätte kallt ute. men det var varmt när vi kom in igen. nu sitter jag här med malin, linnea och madde. haha, vi ska nog snart kolla på skräckfilm. men ska sociala lite med dom.
cya / alida

madeleine

Hellåjsan ,  dagen började med att jag gick till skolan. hade skolfotto idag oxå -.-  så jag fick gå upp klockan 6 imorrse för att göra mig i ordning. skolan var tråkig som vanligt. men jag hade något att se fram imot efter iallafall, jag skulle till alidas skola. sen så skulle vi träffa linnea. sen gick vi hem till alida och åt o lite så :) sen när vi var klara åkte vi till borgen och sen kom malin. det var jätte mycket folk där idag. men det va kul :] sen kom wille, fast va lite små sur på honom men han sa förlåt för en grej som hände inatt och då vart jag glad igen. sen så gick vi in och hade kul igen. klockan typ kvart i 10 så började vi gå hem till alida, as långt men ah :P det va jätte kallt men när vi kom hem så hade hennes mamma redan tännt en brasa, jätte skönt (a) men nu ska jag vara lite social med dom andra. ha de bra.
cya / madde
  
 (hade inte bild på malin)


<3 today

halloj ;] imorse gick jag upp kl 6, hah kan någon vara tröttare än jag? :o men iallafall så gick jag och åt frukost och så har jag inte hunnit så mycket annat, så nu har jag lite brottom :P kanske skriver ett inlägg senare på dan ;)
cia/madde

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0